Acasă Rugăciuni Învățătură Site-uri Catehism Sărbători Cărți Contact
Director web creștin-ortodox
Site-uri noi în director
Sfanta Manastire Izbuc Bihor
Sfanta Manastire Izbuc din judetul Bihor este situata la poalele muntilor Codru Moma, sat Calugari, comuna Carpinet, pe drumul de la Beius la Vascau. Izbucul intermitent (vaucluzian) din incinta Manastirii este unic in Europa si si nu putine sunt minunile care s-au implinit la acest izvor al Maicii Domnului.
Despre Pacatul Vrajitoriei
Acest site contine carti folositoare si cuvinte alte Sfintilor Parinti cu privire la superstitii, farmece si vrajitorie.
OrtodoxRadio
Post de radio ortodox care transmite si slujbele oficiate la Manastirea Putna din jud Suceava.
Manastirea Lipnita
Site-ul cuprinde informatii despre localizarea manastirii, programul slujbelor, odoarele manastirii, articole despre monahism si alte subiecte de spiritualitate, precum si un Magazin on line in care se pot cumpara produse realizate in cadrul Manastirii Sf. Ioan Botezatorul - Lipnita: obiecte bisericesti (icoane, metanii, candele, sfesnice, tamaie, cruciulite etc), produse naturiste (ceairui, creme, sapunuri, dezinfectant natural) si produse lucrate in Atelierul de croitorie si broderie bisericeasca: vesminte pentru biserica, acoperaminte pentru Sfanta Masa, vesminte preotesti si diaconesti, epitafe brodate, steaguri bisericesti, stihare pentru copii, acoperaminte pentru Sf. Evanghelie etc. Lucrate cu dragoste si rabdare monahala, aceste produse sunt oferite in cadrul acestui magazin on line si pentru oamenii care nu posibilitatea de a ajunge personal la manastire. Toate veniturile sunt folosite pentru construirea si intretinerea manastirii.
Blog crestin ortodox – IN MEMORIAM – Preot Ilarion V Felea
Blog dedicat memoriei parintelui Ilarion V Felea
Icoane ortodoxe Simona Petrovici
Pe cei care iubesc icoana, care doresc să împărtăşim împreună din experienţa ei, îi aştept cu drag. Toate lucrările mele sunt de factură ortodoxă, stil bizantin, pe panouri din lemn de tei, sau de alte esenţe ce se folosesc în această artă. Ca material de pictură întotdeauna folosesc tempera.
Cele Șapte Laude
Siteul conține rugăcini, slujbe și învătături din cuvintele Sfinților părinți.
Însemnări pe Cale
Blog cu motto-ul: ” Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa.” (Ioan 14: 6)
Casatoriile mixte, un cal troian al intercomuniunii euharistice
Teologic, putem afirma ca preotii ortodocsi (dimpreuna cu ieromonahii si episcopii) care accepta si oficiaza casatoriile mixte, sunt in acelasi timp in comuniune euharistica cu ereticii.
Carti ortodoxe
Pe acest blog veti gasi carti ortodoxe gratuite, carti ortodoxe audio, recomandari si citate extrase din cele mai noi carti ortodoxe aparute la toate editurile. Un blog care nadajduim sa aduca mult folos sufletesc.
SFINȚII ZILEI
• Pomenirea zamislirii Sfintei Ana, mama Preasfintei Nascatoarei de Dumnezeu
• Pomenirea Sfintei Proorocite Ana, mama Proorocului Samuel
• Sf. Cuvios Stefan cel stralucit, care a trait în biserica Sf. Antipa
• Sf. Mucenici: Sositeu, Narsu si Isaac